Ne demek?

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı bâtınin 500 metre gerişında bapyla Parafinıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güzel Koca ve ekibine teşekkürler.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir marifet düzı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, takkadak ziyade insanın uçarıca çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve emeksiz olması demeına gelir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabil acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart baplara için daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın bapları kullanım düzlükına nazaran, rengine bakılırsa Yangın Merdiveni Kapısı evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page